2010. május 7., péntek

Brain sex :-)

Ez egy tündéri story:-) Van egy drága barátom, aki épp hónap fordulós a kapcsolatában és ő írta a kapcsolat másik felének az alábbit:-). Ahogy ő fogalmazott ez egy "brain sex" kategóriájú levél, szerintem inkább az előjáték hozzá:-)



Örökbefogadói Nyilatkozat


1. Az Örökbeadó adatai:
Név: Vigyél Haza Közhasznú Alapítvány
Cím:
Telefonszám:
e-mail cím:

2. Örökbefogadott ember jellemzése:
Név: ........
Fajta: homo sapiens sapiens
Biológiai nem:
Rassz: europid.
Személyazonosító igazolvány szám:

3. Örökbefogadó adatai:
Név:
Cím:
Telefonszám:
e-mail cím:

Alulírott, mint Örökbefogadó nyilatkozom, hogy a fenti embert a magam számára fogadom örökbe. Kijelentem, hogy az Örökbefogadottat nem adom, és nem ajándékozom el, vagy más módon harmadik személynek tovább nem adom.

Tisztában vagyok vele, hogy az Örökbefogadott nem vagyontárgy, nem használati tárgy, hanem érző élőlény, akinek szeretetre, figyelemre és gondoskodásra van szüksége, amit legjobb tudásom szerint megadok neki (spontán ölelések, simogatások, kedves szavak stb.)

Kijelentem, hogy emberségesen és felelősségteljesen fogok gondoskodni róla, tiszta és megfelelő otthont, elegendő ételt, italt biztosítok számára; megfelelő szexuális magatartással viseltetek iránta. Nyilatkozom róla, hogy az Örökbefogadottat nem ivartalaníttatom, és nem engedem elszökni, elkóborolni.

Tudomásul veszem, hogy tulajdonosként az örökbefogadás napjától az Örökbefogadottért korlátlan és egyetemleges felelősséggel tartozom.

Nyilatkozom, hogy közölt adataim megfelelnek a valóságnak. Hozzájárulok, hogy elérhetőségeimet az Örökbeadó, vagy annak képviselője saját használatára tárolja, és azokon időszakosan érdeklődjön az Örökbefogadott felől.

Amennyiben a jövőben lemondanék róla, vagy képtelenné válnék gondját viselni vállalom, hogy elsőként az Örökbefogadottat értesítem szándékomról.

Elfogadom, hogy, ha az Örökbeadó bizonyítottnak látja, hogy az Örökbefogadottról nem a fentiek szellemében és a hatályos jogszabályok szerint gondoskodom, úgy azt visszaveheti tőlem.

Megértettem, hogy az embervédelmi törvény és a hatályos jogszabályok megszegésekor az Örökbeadó, vagy annak képviselője értesíti az illetékes hatóságokat.

Budapest, 2010. május 7.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése