2010. április 28., szerda

Ez is én vagyok

vasárnap átestünk a narancsöves vizsgán. Vagyis kicsit belehaltunk:-) én tutira.Meg a jobb kezem:-) Látván, hogy a fiúk harmadjára ütik át a törőlapot, megbeszéltem magammal, hogy egy életem, egy halálom a törőlapnak egy próbát ajánlok:-) Átütöttem:-) Nagyon durván, és most bandázzsal a jobb kezemen menőzök:-)Meg jó néhány kék zöld folttal, köszönhetően a kettő az egy elleninek:-)Bár én jobban jártam, mint az egyik edzőtárs, gyönyörűséges mokkást gyűjtött be:-)Ezek (is) a Tang Soo Do szépségei

Napi szösszenet

Volt nálam nemrég egy "klasszikus" vendég. "Mondd meg ha annyira tudod..." Hát ez az... nem tudom, de talán nem is akarom. A legszebb az volt, hogy minden teljesen stimmelt, amit nem róla mondtam, és semmi, amit róla :-) Az első 10 perc után megmondtam, hogy nem tetszik a tesztelése, és felesleges túráztatnia... Nagyon komoly volt.. Nem értette.

És természetesen mondjak neki igazat, mert azt szereti, és ő is megmondja mindig mindenkinek:-) Na ez utóbbit elhiszem:-) De, hogy ő szeretné az igazságot, hát azt nagyon kevéssé.Már csak a visszajelzéseiből sem ez "jött át"...

Amúgy meg mindegy is. Csak nagyon nem szeretem, amikor valaki, úgy távozik tőlem, hogy felesleges volt itt lennie. Különösen, hogy ezért rám neheztel... nem hívtam, ő keresett meg! Ha elvárása van, menjen Frabatóhoz, vagy étterembe, ott majd kiszolgálják.

Na ilyen, amikor dühöng a boszi :-) Ez is benne van egy-egy napban.

2010. április 25., vasárnap

Napi vicc- orvos kategória

A neurotikus légvárakat épít, a pszichotikus légvárakban lakik, a pszichológus pedig beszedi a lakbért.

2010. április 22., csütörtök

Tegnap reggel képekben

Mostanában nem újdonság, ha korán, és depisen ébredek. És amikor épp nem bibliai özönvíz szerű eső van, járok egyet a kertben. Már befele jövet talált meg magának ez a lepke.
A szárnyai még összeragadva, épp kibúvó félben helyett háromnegyedben a bábból...


Ebben lakott



Áttelepítve a nadrágom száráról, a pulóverem ujjára, szárnya még mindig gyenge, és tűri, hogy szétfényképezem szegény fejét.



Ide jobban illik, és talán a reggeli napsugár is hamarabb kisimítja szárnyait. Megszületett egy új életre.Mi ez, ha nem JEL!!!!



Én is kérek egy nadrágszárat, amire kibábozódhatok:-) és a szárnyaimat is szeretném!!!!!!!

2010. április 21., szerda

Töredékek

"Volt már úgy, hogy mennem kellett, és nem tudtam hová érkezem"....(Edda)

Sorok, töredékek zuhannak be az agyamba. A gondolataim száguldanak, a kezem lassú. Gondolatban egész, "minden egyszerű, de ha kimondom nem biztos, hogy érted"... (Bikini) Nekem az is jó, ha érzed.

Te dalszöveg sorokkal a fejem. Tele változással, nyughatatlansággal és megadással.

Megadom nyughatatlanságom a változás állandóságának. Kicsit expresszionista gondolat fecnik.

Születik a könyv. Néha gyűlölöm. Nem tudom nem csinálni. Árulásnak érzem, amikor dühödten- virtuálisan- a sarokba vágom. A tollat le lehet csapni, a papírt össze lehet tépni- aztán egy józan, nyugodt pillanatban minden cetlit összeszedni, illeszteni, és folytatni. Mennyivel kifejezőbb. És mennyivel nehezebb.

Egy nagyon szeretett ember szerint: inkább kapcsold ki a gépet, de ne törölj( a törölj helyén egy helyes billentyű kombinációt sorolt fel, amit nem jegyeztem meg- nekem az a jobb gomb töröl parancs :-)).

Amit érzel, most érzed. Amit írsz, az állandóságnak írod.

Remélem így van.

2010. április 10., szombat

Teszt

No emberek! Egy újabb jó kis teszt. Nagyon tetszett, jót mulattam az eredményen, de basszus még stimm is:-) Tessék szépen sorrendben haladni. nem előre megnézni a megoldásokat!!!


1- tedd neked tetsző sorrendbe az alábbi állatokat: Malac, Tehén, Tigris, Birka,Ló

2- írd le mi jut eszedbe az alábbiakról (ne esszét írj, csak egy-egy jellemzőt mint pl a tej -fehér) kutya, macska, patkány, kávé, tenger

3- 5 szín 5 ember. sárga, narancs, piros, fehér, zöld színekhez társíts öt embert az ismeretségi, baráti, családi körödből


A megoldások előtt: gondolj a kedvenc számodra és napodra, ja és az eredeti verzió szerint kívánj valamit:-)



Akkor a megoldások:



Az első kérdésnél a sorrend azt jelenti, hogy mi milyen fontos az életedben:

Malac- pénz,
Tehén- karrier,
Tigris- büszkeség,
Birka- szerelem :-),
Ló- család

Második kérdés:

Kutya- a te személyiséged leírása
Macska - a partnered/ kedvesed személyiségének leírása
Patkány- ellenfeleid személyiségének leírása
Kávé- ilyen vagy az ágyban :-)
tenger- ilyen életet élsz

Harmadik kérdés:

Sárga- ő sosem felejt el téged
Narancs- ő a legjobb barátod
Piros- őt igazán szereted
Fehér- ő a lelkitársad
Zöld- őrá egész életedben emlékezni fogsz

Az eredetei, állítólag dalai Láma készítette teszt szerint annyi embernek kell elküldened ezt a tesztet, ahány a szám, amit felírtál, és azon a napon, amit szintén megjelöltél teljesül a kívánságod.

Kívánság nélkül is aranyos.

Üdv